Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/Na8atF96wijh4Yj46

Nuorisotyö on avointa kaikille yläkoulu- ja lukio-/ammattikouluikäisille nuorille. Järjestämme Kohtauspaikka -nuorteniltoja, tyttöjen solua ja FLOW-iltoja. Tarkemmat ajankohdat löytyvät oheisesta kalenterista.

Mikä ihmeen kohtauspaikka? Mitä siellä tehdään?

Kohtauspaikka-illat ovat nuorten (~12-20 -v.) yhteinen tapaamisen mahdollisuus, jossa ollaan yhdessä, tehdään yhdessä sekä kohdataan elävää Jumalaa yhdessä. Illat tuovat yhteen Leppävirran ja Varkauden nuorisoa, ja on ollut upeaa nähdä ystävyyssuhteiden syntymistä illoissamme. Illat eivät ole myöskään aina seurakuntarakennuksissa, vaan välillä kokoonnumme myös kodeissa, ja luvassa on myös luultavasti retkiä luonnon helmassa. 

Kohtauspaikan ohjelmaan kuuluu hengellinen osuus, jossa opetetaan tai keskustellaan Raamatusta, Jumalasta ja edellisten suhteesta nuorten elämään. Käsittelemme myös erityisesti nuoria tällä hetkellä koskettavia aiheita. Ohjelmassa tässä hengelisessä osuudessa on myös musiikkia, ylistystä sekä rukousta.

Illan päätteeksi (tai joskus aluksi) tarjolla on yleensä pientä ja joskus suurempaakin purtavaa. Ruuan lisäksi ohjelmaan kuuluu vapaata yhdessäoloa, jota vietetään monesti mm. lautapelien, keskustelun tai yhteisten pelien parissa. Myös ohjattuja pelejä on silloin tällöin kysynnästä riippuen.