KIDS-LEIRI

KIDS-leirin esite

PDF-tiedostoKiDS-leiri 2024 Esite.pdf (1.2 MB)

KIDS-LEIRI ON KESÄN KOHOKOHTA

Tätä on odotettu. Kesänmakuisia muistoja, mukavia kavereita ja vauhdikasta ohjelmaa tiedossa KIDS-leirillä! Luvassa on raamattutunteja, pelejä, saunomista, uimista, nuotioilta ja paljon hauskaa tekemistä upean ympäristönä.

Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille (1-6-luokat). Esikouluikäiset ja sitä nuoremmat lapset voivat tulla mukaan huoltajan kanssa.

Lähtö:

Tiistaina 16.7. klo 9.30 lähtee kuljetus Varkauden Helluntaiseurakunnalta (Osmajoentie 8). Leppävirtalaiset voivat tulla leiripaikalle Harjulaan suoraan.

Paluu:

Vanhemmat ovat tervetulleita loppujuhlaan leiripaikalle torstaina 18.7. klo 18, josta voivat noutaa lapsensa. Jos hakumahdollisuutta ei ole, kyyti järjestetään ohjaajien autoilla.

Leiripaikka:

Harjulan leirikeskus, Harjulantie, LEPPÄVIRTA

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautua voi 7.7. mennessä nettilomakkeella, joka löytyy tämän sivun alareunasta. Lapset valitaan leirille ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 60 lasta. / ILMOITTAUTUMISAIKA LOPPUNUT.

Leirimaksu:

35 € lapselta ja seuraavilta sisarilta 25 €/lapsi. Maksu tulee suorittaa 4.7. mennessä tilille FI14 5500 3920 0106 73. Laita viestiin: KIDS-leiri ja lapsen/lapsien nimet. Lapselle kuitti mukaan leirille!

Jos tarvitsette taloudellista tukea leirimaksun suorittamiseksi, ota yhteyttä  Paulaan. Kaikki halukkaat lapset pyritään ottamaan leirille perheen maksukyvystä riippumatta.

 

Mahdolliset tiedustelut: 

Paula Hoffren, p. 040 756 5656

paula.hoffren56@gmail.com