KIDS-LEIRI 28-30.6.

KIDS-LEIRI ON KESÄN KOHOKOHTA

Tätä on odotettu. Kesänmakuisia muistoja, mukavia kavereita ja vauhdikasta ohjelmaa tiedossa KIDS-leirillä!
Luvassa on raamiksia, pelejä, saunomista, uimista, nuotioilta ja paljon hauskaa tekemistä upean ympäristön keskellä.

Leiri on tarkoitettu alakouluikäisille (1-6-luokat). Esikouluikäiset ja sitä nuoremmat lapset voivat tulla mukaan huoltajan kanssa.

Tässä tietoa leiristä! Leirille voi Ilmoittautua sivun alalaidassa olevalla lomakkeella!

Lähtö:

Maanantaina 28.6. klo 9.30 lähtee kuljetus Varkauden helluntaiseurakunnalta (Osmajoentie 8) ja Leppävirran helluntaiseurakunnalta (Tuikkalantie 10).

Paluu:

Vanhemmat ovat tervetulleita loppujuhlaan leiripaikalle ke 30.6. klo 18, josta voivat noutaa lapsensa. Jos ei hakumahdollisuutta ole, kyyti järjestetään ohjaajien autoilla.

Leiripaikka:

Säynämön leirikeskus, Sompasaarentie 42, 79700 HEINÄVESI

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautua voi 25.6. mennessä nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.varkaudenhelluntaiseurakunta.fi/kids-leiri/. Lapset valitaan leirille ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 35 lasta.

Leirimaksu:

35 € lapselta ja seuraavilta sisarilta 25 €/lapsi. Maksu tuee suorittaa 28.6. mennessä tilille FI1455003920010673. Laita viestiin: KIDS-leiri ja lapsen/lapsien nimet. Lapselle kuitti mukaan leirille!

Jos tarvitsette taloudellista tukea leirimaksun suhteen, voitte mainita asiasta ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttässä tai ottamalla yhteyttä Teroon tai Ariin. Lähtökohtana on se, että kaikki halukkaat pääsevät leirille perheen varallisuudesta riippumatta.

Turvallisuus: Leiriläiset ovat tapaturmavakuutettuja leirin ajaksi. Leirillä on mukana ensiaputaitoisia ihmisiä. Leiriä varten on tehty turvallisuusasiakirja. Leiri on savuton ja päihteetön.

Mahdolliset tiedustelut:

Ari Kauhanen, Varkauden Helluntaiseurakunta (044 971 5856, arska.kauhanen@hotmail.com)

Tero Huvi, Leppävirran Helluntaiseurakunta (040 257 5904, tero.huvi@lhsrk.net)

Ilmoittautumislomake

Hyvät lapsen vanhemmat / huoltajat, täyttäkää ilmoittautumislomake huolellisesti. Tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä lukevat vain seurakunnan lapsityönjohtaja ja lapsenne kanssa työskentelevät lapsityöntoimijat.

Vanhempien / Huoltajien yhteystiedot:

Tiedot leiriläisestä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.