Kutsu yhteiseen rukoukseen

Ari Kauhanen
18.4.2020

Rukous yhdistää meitä, vaikka emme voikaan kokoontua yhteen.

Seurakunnan yksi tärkeimmistä tehtävistä on yhteinen rukous. Koen suurena menetyksenä sen, että emme nyt voi kokoontua yhteisiin rukoushetkiin kasvokkain. Haluan kuitenkin kannustaa sinua muodostamaan ystäviesi kanssa rukouspiirejä, joihin voitte kokoontua sosiaalisen median välineiden avulla.

Esimerkiksi Whatsapp-videopuhelun voi muodostaa helposti 4 ihmisen ja Skype-yhteyden vielä useamman ihmisen välille. Voitte myös sopia yhteisen rukousajan, jolloin omilla tahoillanne rukoilette yhteisten rukousaiheiden puolesta. Jakakaa rukousaiheita keskenänne tekstiviestein tai Whatsapp-ryhmän kautta.

Eräs ystävä seurakunnastamme kertoi, kuinka hän on eristyksen keskellä muodostanut ystäväpiirinsä kanssa rukousketjun, jossa tämä ystäväpiiri rukoilee päivittäin kello 12 toistensa perheiden puolesta. Hän kertoi kokevansa todellista rukousyhteyttä ystäviensä kanssa..

Muodostetaan rukouspiirejä toistemme kanssa ja rukoillaan perheidemme, seurakunnan, Varkauden ja maamme puolesta.

Voit myös jättää rukousaiheita seurakunnan esirukoilijoille
• nettisivuilla: https://www.varkaudenhelluntaiseurakunta.fi/rukous-ja-kiitosaiheet/
• Seurakunnan sähköpostiin: varkaudenhelluntaiseurakunta@gmail.com
• Soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin Arille tai Samuelille