Tervetuloa seurakunnan tilaisuuksiin rukoushuoneelle!

Ari Kauhanen
5.6.2021

Kesäkuun aikana kokoonnumme yhteen rukoushuoneelle kokoontumisrajoitusten poistuttua.

Pohjois-Savon alueella ovat määrälliset kokoontumisrajoitukset poistuneet, joten kesäkuun aikana tulemme kokoontumaan yhteen rukoushuoneelle. Noudatamme kuitenkin varovaisuutta ja ohjeistusta, joka löytyy tämän tiedotteen takasivulta.

Kesäkuun aikana emme näytä jumalanpalveluksia suorina lähetyksinä Youtubessa. Tilaisuuksien opetuspuheet pyritään laittamaan myöhemmin Youtubeen. Myös rukousiltoihin ei ole Zoom-yhteyksiä. Tarkoitus on, että opettelemme taas tulemaan yhteyteen toistemme kanssa. Koronaeristys on muuttanut ajatteluamme ja seurakuntayhteyden merkitys on meille monelle ohentunut. On aika taistella tätä kehitystä vastaan ja yhteyden puolesta!