Uskon ABC-kurssi 7.9.2020

Syyskuussa 7.9.2020 klo 18 alkoi Varkauden Helluntaiseurakunnassa uskon ABC-kurssi, jossa käsitellään uskonelämän perusteita maanantai-iltaisin klo 18 -20.30. Kurssi toteutetaan poikkeuksellisesti 5-osaisena, koska kurssin osallistujista lähes kaikki ovat kevään kurssilaisia. Koska kevään kurssi keskeytyi korona-epidemina takia, jatkamme 14.9. lähtien kevällä pitämättä jääneillä tunneilla.

Kurssi on suunniteltu vasta uskoon tulleille sekä niille jotka ovat kiinnostuneita uskon asioista. Kurssi sopii myös uskossa pidempään olleille jotka haluavat kerrata uskon elämän perusteita.

Kurssi-ilta jakautuu 3 osaan. Aluksi kuunnellaan opetusta päivän aiheesta, jonka jälkeen on tarjolla kahvia/teetä sekä pientä purtavaa. Illan lopuksi on mahdollisuus keskusteluun ja kyselemiseen illan aihepiiriin liittyen.

Kurssikirjana Raamatun ohella käytämme kirjaa: Uskon perusteet. Kirjaa tilaamme seurakuntaan toivomuksena, että jokainen osallistuja lunastaa sen itselleen 10 € hintaan. Kurssikirjojen tilaamisesta johtuen ennakko-ilmoittautuminen on toivottavaa. Myös muistiinpanovälineet on hyvä ottaa kurssille mukaan.

Ilmoittautua voi sähköisesti oheisella ilmoittautumislomakkeella.
Lisätietoa saa ja ilmoittautumisen voi tehdä myös soittamalla tai tekstiviestillä Ari Kauhaselle (044 971 5856).

Kurssin sisältö ja ajankohdat:

7.9.                Lunastettu!

14.9.              Usko – yksityisasiako?

21.9.              Pyhä Henki

28.9.              Jumalan johdatuksen kokeminen