Uskon ABC-kurssi 3.9.

Syyskuussa 3.9.2018 klo 18 aloitamme Varkauden Helluntai-seurakunnassa uskon ABC- kurssin, jossa käsitellään uskonelämän perusteita. Kurssi toteutetaan 10-osaisena toistuen maanantai- iltaisin klo 18 -20.30. Kurssi on suunniteltu vasta uskoon tulleille sekä niille jotka ovat kiinnostuneita uskon asioista. Kurssi sopii myös uskossa pidempään olleille jotka haluavat kerrata uskon elämän perusteita.

Kurssi-ilta jakautuu 3 osaan. Aluksi kuunnellaan opetusta päivän aiheesta, jonka jälkeen on tarjolla kahvia/teetä sekä pientä purtavaa. Illan lopuksi on mahdollisuus keskusteluun ja kyselemiseen illan aihepiiriin liittyen.

Kurssikirjana Raamatun ohella käytämme kirjaa: Uskon perusteet. Kirjaa tilaamme seurakuntaan toivomuksena, että jokainen osallistuja lunastaa sen itselleen 10 € hintaan. Kurssikirjojen tilaamisesta johtuen ennakko-ilmoittautuminen on toivottavaa. Myös muistiinpanovälineet on hyvä ottaa kurssille mukaan.

Ilmoittautua voi sähköisesti oheisella ilmoittautumislomakkeella.
Lisätietoa saa ja ilmoittautumisen voi tehdä myös soittamalla tai tekstiviestillä Ari Kauhaselle (044 971 5856).

Kurssin sisältö ja ajankohdat:

3.9. Lunastettu!
10.9. Raamattu - Jumalan Sana
17.9. Henkilökohtainen jumalanpalvelus
24.9. Seurakunta
1.10. Kaste
8.10. Viholliset ja ongelmat
15.10. Usko – yksityisasiako?
22.10. Pyhä Henki
29.10. Jumalan johdatuksen kokeminen