Uskon ABC-kurssi 3.2.2020

Helmikuussa 3.2.2020 klo 18 aloitamme Varkauden Helluntaiseurakunnassa uskon ABC-kurssin, jossa käsitellään uskonelämän perusteita. Kurssi toteutetaan 10-osaisena toistuen maanantai-iltaisin klo 18 -20.30. Kurssi on suunniteltu vasta uskoon tulleille sekä niille jotka ovat kiinnostuneita uskon asioista. Kurssi sopii myös uskossa pidempään olleille jotka haluavat kerrata uskon elämän perusteita.

Kurssi-ilta jakautuu 3 osaan. Aluksi kuunnellaan opetusta päivän aiheesta, jonka jälkeen on tarjolla kahvia/teetä sekä pientä purtavaa. Illan lopuksi on mahdollisuus keskusteluun ja kyselemiseen illan aihepiiriin liittyen.

Kurssikirjana Raamatun ohella käytämme kirjaa: Uskon perusteet. Kirjaa tilaamme seurakuntaan toivomuksena, että jokainen osallistuja lunastaa sen itselleen 10 € hintaan. Kurssikirjojen tilaamisesta johtuen ennakko-ilmoittautuminen on toivottavaa. Myös muistiinpanovälineet on hyvä ottaa kurssille mukaan.

Ilmoittautua voi sähköisesti oheisella ilmoittautumislomakkeella.
Lisätietoa saa ja ilmoittautumisen voi tehdä myös soittamalla tai tekstiviestillä Ari Kauhaselle (044 971 5856).

Kurssin sisältö ja ajankohdat:

3.2.   Lunastettu!
10.2. Henkilökohtainen jumalanpalvelus
17.2. Raamattu - Jumalan Sana
24.2. Seurakunta
2.3.   Kaste
9.3.   Viholliset ja ongelmat
16.3. Usko – yksityisasiako?
30.3. Pyhä Henki
6.4.   Jumalan johdatuksen kokeminen