Seikkailukerho

Seikkailukerho kalastaa Haukivedellä 13.9.2019

• Retkisuunnitelma: Käymme Markku Tolvasen mökillä Haukivedellä (Jokilahdella, Välitalontie 77, käynti Mankilansaarentien kautta) kalastamassa veneistä ja kanooteista käsin. Kalastusvälineinä käytämme virveleitä ja onkia. Loppuillasta paistamme makkaraa ja syömme iltapalan ja pidämme pienen hartaushetken. Omat onget ja virvelit voi tuoda mukana.
  • Lähtö klo 18 Alvarin aukiolta Könöpellosta (Könönpellontie 2)
  • Ilta päättyy klo 20.30 mennessä, jolloin lähdemme paluumatkalle.
  • Syömiset tulee seurakunnan puolesta.
  • Lisätietoa voi kysellä Arilta (044 971 5856)
  • Kerho on ilmainen.
Sekkailukerhossa tehtiin valotaidetta ledilampuilla. (23.11.2018)

Rakensimme ja testasimme vesimyllyjä Honkakoskella 26.4.

Kuvia Seikkailukerhon Osmajoen kanoottiretkeltä 28.9.2018.

Seikkailukerho on 2 viikon välein perjantaisin pidettävä kristillinen kerho eskari- ja alakouluikäisille pojille ja tytöille.

Kerhossa tehdään retkiä monenlaisiin Varkauden seudulla sijaitseviin mielenkiintoisiin paikkoihin. Kerhoilta alkaa Varkauden helluntaiseurakunnan pihalta (Osmajoentie 8), josta lähdemme yleensä klo 18 ohjaajien autoilla retkikohteeseen. Perillä seikkailaan ohjaajien opastuksella, lauletaan, juttellaan ja kuunnellaan opetusta kristillisen sanoman ympärillä. Illan aikana syödään myös yhteinen iltapala. Illan lopuksi palaamme autoilla seurakunnan pihaan klo 20.30 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Seikkailukerhon toiminta on seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön turvallisuusohjeistuksen mukaista.

Kerhopäivät syksyllä 2019:

• 30.8.