Seikkailukerho

Seikkailukerhon pikkujoulukeilailut 7.12.

• Retkisuunnitelma: Kokoonnumme rukoushuoneelle (Osmajoentie 8), jossa syömme ja pidämme pienen hartaushetken. 18.40 kävelemme keilahallille, jossa hohtokeilaamme klo 19-20
  • Lähtö Kokoonnumme rukoushuoneellen (Osmajoentie 8)
  • Ilta päättyy klo 20.20 rukoushuoneelle.
  • Syömiset tulee seurakunnan puolesta.
  • Lisätietoa voi kysellä Arilta (044 971 5856)
  • Kerho on ilmainen.

Seikkailukerho on 2 viikon välein perjantaisin pidettävä kristillinen kerho eskari- ja alakouluikäisille pojille ja tytöille.

Kerhossa tehdään retkiä monenlaisiin Varkauden seudulla sijaitseviin mielenkiintoisiin paikkoihin. Kerhoilta alkaa Varkauden helluntaiseurakunnan pihalta (Osmajoentie 8), josta lähdemme yleensä klo 18 ohjaajien autoilla retkikohteeseen. Perillä seikkailaan ohjaajien opastuksella, lauletaan, juttellaan ja kuunnellaan opetusta kristillisen sanoman ympärillä. Illan aikana syödään myös yhteinen iltapala. Illan lopuksi palaamme autoilla seurakunnan pihaan klo 20.30 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Seikkailukerhon toiminta on seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön turvallisuusohjeistuksen mukaista.