Seikkailukerho

Seikkailukerho kuukauden viimeinen lauantai klo 14. Paikka ilmoitetaan erikseen. Huom. 30.10. klo 17. Seikkailukerhoa ei ole joulukuussa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

17.1.2020: Aloitimme keväiset seikkailut seurakunnan tiloista. Seurakuntasali muuntui pressujen avulla iikuntasaliksi, jossa kävimme rankat pehmopallosodat ja pehmomiekkailumatsit. Lopuksi laulu ja soitto täytti salin.

Seikkailimme 27.9.2019 Huutokosken rautaruukin raunioilla. Olipa mielenkiintoinen nähtävyys.

Sekkailukerhossa tehtiin valotaidetta ledilampuilla. (23.11.2018)

Rakensimme ja testasimme vesimyllyjä Honkakoskella 26.4.2019

Kuvia Seikkailukerhon Osmajoen kanoottiretkeltä 28.9.2018.

Seikkailukerho on kuukausittain pidettävä kristillinen kerho eskari- ja alakouluikäisille pojille ja tytöille.

Kerhossa tehdään retkiä monenlaisiin Varkauden seudulla sijaitseviin mielenkiintoisiin paikkoihin tai rakennellaan majoja,  pianoismalleja tai mitä tahansa mielenkiintoista. Retkillä seikkaillaan ohjaajien opastuksella, lauletaan, jutellaan ja kuunnellaan opetusta kristillisen sanoman ympärillä. Illan aikana syödään myös yhteinen iltapala.

Seikkailukerhon toiminnassa noudatetaan seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön turvallisuusohjeistusta.