Seikkailukerho

18.12. Seikkailukerho peruutettu

Aloitamme kevätkauden 22.1. Tevetuloa vanhat ja uudet kerholaiset!

Hyvää Joulua ja Jumalan siunaamaa uutta vuotta!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

17.1.2020: Aloitimme keväiset seikkailut seurakunnan tiloista. Seurakuntasali muuntui pressujen avulla iikuntasaliksi, jossa kävimme rankat pehmopallosodat ja pehmomiekkailumatsit. Lopuksi laulu ja soitto täytti salin.

Seikkailimme 27.9.2019 Huutokosken rautaruukin raunioilla. Olipa mielenkiintoinen nähtävyys.

Sekkailukerhossa tehtiin valotaidetta ledilampuilla. (23.11.2018)

Rakensimme ja testasimme vesimyllyjä Honkakoskella 26.4.2019

Kuvia Seikkailukerhon Osmajoen kanoottiretkeltä 28.9.2018.

Seikkailukerho on 2 viikon välein perjantaisin pidettävä kristillinen kerho eskari- ja alakouluikäisille pojille ja tytöille.

Kerhossa tehdään retkiä monenlaisiin Varkauden seudulla sijaitseviin mielenkiintoisiin paikkoihin tai rakennellaan majoja,  pianoismalleja tai mitä tahansa mielenkiintoista. Kerhoilta alkaa yleensä Varkauden helluntaiseurakunnan pihalta (Osmajoentie 8), josta lähdemme yleensä klo 18 ohjaajien autoilla retkikohteeseen. Perillä seikkailaan ohjaajien opastuksella, lauletaan, juttellaan ja kuunnellaan opetusta kristillisen sanoman ympärillä. Illan aikana syödään myös yhteinen iltapala. Illan lopuksi palaamme autoilla seurakunnan pihaan erikseen sovittuna ajankohtana.

Seikkailukerhon toiminta on seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön turvallisuusohjeistuksen mukaista.

Kerhopäivät keväällä 2021:

Tammikuussa 22.1.

Helmikuussa 5.2. ja 19.2.

Maaliskuussa 5.3. ja 19.3.

Huhtikuussa 2.4, 16.4. ja 30.4.

Toukokuussa 14.5. ja 28.5.