Seikkailukerho

Seikkailukerho pulkkamäessä Vatuskilla 12.4.2019

• Retkisuunnitelma: Menemme Vatuskille mäenlaskuun. Kelkat ja pulkat mukaan. Iltapalaksi paistamme tikkupullaa ja vaahtokarkkia.
  • Lähtö Kokoonnumme Vattuvuoren laskettelukeskuksen grillikodalla.
  • Ilta päättyy klo 20 grillikodalle, josta lapset voi hakea.
  • Syömiset tulee seurakunnan puolesta.
  • Lisätietoa voi kysellä Arilta (044 971 5856)
  • Kerho on ilmainen.
Sekkailukerhossa tehtiin valotaidetta ledilampuilla. (23.11.2018)

Kuvia Seikkailukerhon Osmajoen kanoottiretkeltä 28.9.2019.

Seikkailukerho on 2 viikon välein perjantaisin pidettävä kristillinen kerho eskari- ja alakouluikäisille pojille ja tytöille.

Kerhossa tehdään retkiä monenlaisiin Varkauden seudulla sijaitseviin mielenkiintoisiin paikkoihin. Kerhoilta alkaa Varkauden helluntaiseurakunnan pihalta (Osmajoentie 8), josta lähdemme yleensä klo 18 ohjaajien autoilla retkikohteeseen. Perillä seikkailaan ohjaajien opastuksella, lauletaan, juttellaan ja kuunnellaan opetusta kristillisen sanoman ympärillä. Illan aikana syödään myös yhteinen iltapala. Illan lopuksi palaamme autoilla seurakunnan pihaan klo 20.30 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Seikkailukerhon toiminta on seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön turvallisuusohjeistuksen mukaista.

Kerhopäivät keväällä 2019:

• 1.2.