Seikkailukerho

Seikkailukerho on rukoushuoneella perjantaina 11.9 klo 18.

Seikkailukerhossa rakennetaan pehmomiekat, joilla pääsee myös kokeilemaan pehmomiekkailua. Syömme iltapalan ja pidämme lyhyen iltahartauden rukoushuoneella.

Kokoonnumme Varkauden Helluntaiseurakunnan rukoushuoneelle klo 18.
Ilta päättyy samassa paikassa klo 20.

17.1.2020: Aloitimme keväiset seikkailut seurakunnan tiloista. Seurakuntasali muuntui pressujen avulla iikuntasaliksi, jossa kävimme rankat pehmopallosodat ja pehmomiekkailumatsit. Lopuksi laulu ja soitto täytti salin.

Seikkailimme 27.9.2019 Huutokosken rautaruukin raunioilla. Olipa mielenkiintoinen nähtävyys.

Sekkailukerhossa tehtiin valotaidetta ledilampuilla. (23.11.2018)

Rakensimme ja testasimme vesimyllyjä Honkakoskella 26.4.2019


Kuvia Seikkailukerhon Osmajoen kanoottiretkeltä 28.9.2018.

Seikkailukerho on 2 viikon välein perjantaisin pidettävä kristillinen kerho eskari- ja alakouluikäisille pojille ja tytöille.

 

Kerhossa tehdään retkiä monenlaisiin Varkauden seudulla sijaitseviin mielenkiintoisiin paikkoihin tai rakennellaan majoja,  pianoismalleja tai mitä tahansa mielenkiintoista. Kerhoilta alkaa yleensä Varkauden helluntaiseurakunnan pihalta (Osmajoentie 8), josta lähdemme yleensä klo 18 ohjaajien autoilla retkikohteeseen. Perillä seikkailaan ohjaajien opastuksella, lauletaan, juttellaan ja kuunnellaan opetusta kristillisen sanoman ympärillä. Illan aikana syödään myös yhteinen iltapala. Illan lopuksi palaamme autoilla seurakunnan pihaan erikseen sovittuna ajankohtana.

 

Seikkailukerhon toiminta on seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön turvallisuusohjeistuksen mukaista.


 

Kerhopäivät syksyllä 2020: