Nuorten kohtauspaikka-leiri 2-4.7.

Nuorten kristillinen kesäleiri järjestetään 2-4.7. Soinilansalmen Salmitalossa, Leppävirralla. Mukana edellisten kesien tapaan monenmoista toimintaa, musiikin tekemistä, raamiksia ja hyvää ruokaa yhdessä Kohtauspaikka-illoista tuttujen kavereiden ja ohjaajien kanssa. Leirin aikana tehdään myös kanoottiretki.

Tässä tietoa leiristä! Leirille voi Ilmoittautua sivun alalaidassa olevalla lomakkeella!

Lähtö: Bussikuljetus leirille lähtee tiistaina 2.7.

• klo 10   Varkauden Helluntaiseurakunnalta (Osmajoentie 8)
  • klo 10.30   Leppävirran Helluntaiseurakunnalta  (Tuikkalantie 10)

Paluu: Vanhemmat hakevat. Vanhemmat ovat tervetulleita leirin lopputilaisuuteen Salmitalolle torstaina 4.7. klo 18. Jos hakumahdollisuutta ei ole, kuljetus pyritään järjestämään ohjaajien toimesta.

Leiripaikka: Soinilansalmen salmitalo, Heinävedentie 2700, 79100 Leppävirta

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi tämän nettisivun lomakkeella 1.7. mennessä. Leiriläiset valitaan leirille ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 30 leiriläistä.

Leirimaksu: 35 € ja seuraavilta sisarilta 25 €. Maksu suoritettava 1.7. mennessä tilille FI1455003920010673. Laita viestiin “Nuortenleiri” ja leiriläisen/leiriläisten nimet. Leiriläiselle kuitti mukaan leirille.

Jos tarvitsette taloudellista tukea leirimaksun suhteen, voitte mainita asiasta ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttässä tai ottamalla yhteyttä Ari Kauhaseen.

Turvallisuus: Leiriläiset ovat vakuutettuja leirin aikana. Leirillä on mukana ensiapu taitoisia ihmisiä. Jos leiriläisellä on jokin säännöllinen lääkitys pyydämme kertomaan siitä ilmottautumislomakkeessa. Leiri on savuton ja päihteetön.

Mahdolliset tiedustelut: Ari Kauhanen (044 971 5856, arska.kauhanen@hotmail.com)

Ilmoittautumislomake

Täytä ilmoittautumislomake huolella. Alle 18-vuotiaiden kohdalla on tärkeä, että vanhempien yhteystiedot on täytetty. Tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä lukevat vain seurakunnan nuorisotyöntoimijat.

*

Vanhempien / Huoltajien yhteystiedot (täytettävä alle 18-vuotiaiden tapauksessa):

*

Tiedot leiriläisestä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.