Etsimme seurakuntatyöntekijää / pastoria

TARJOLLA MERKITYKSELLISTÄ TYÖTÄ KESKI-SAVOSSA!

Varkauden Helluntaiseurakunta etsii yhtä / kahta seurakuntatyöntekijää / pastoria. Kaipaamme joukkoomme mm. työntekijää, jonka pääasiallinen tehtäväkenttä olisi nuorten ja perheiden parissa.

Työhön sisältyy monipuolisesti eri seurakuntatyön osa-alueita. Työnkuvia voidaan kuitenkin rakentaa työntekijän kutsumuksen, kiinnostuksen ja koulutuksen mukaan. Kysymykseen voivat tulla tarvittaessa myös osa-aikaiset työsuhteet. Työehtojen osalta noudatamme pääosin KJTES:iä. Tarjoamme työntekijöillemme laajan työterveyshuollon.

Seurakuntamme on lähes 300 jäsenen hengellinen yhteisö, jonka työalueeseen kuuluu Varkauden lisäksi myös Joroinen. Meillä on aktiivinen vapaaehtoistyöntekijöiden joukko ja paljon musiikkivoimia sekä vahva pienryhmä- ja soluverkosto. Olemme kehittämässä seurakuntarakenteita yleisen pappeuden ja työn omistajuuden laajenemisen vahvistamiseksi. Seurakuntamme on Suomen Helluntaikirkon jäsenseurakunta.

Lisätietoja tehtävästä antavat vanhimmiston puheenjohtaja Pekka Kaatrasalo, p. 040 583 2601, ja vanhimmiston varapuheenjohtaja Jukka Hartikainen, p. 041 435 4576.

Jos koet, että paikkasi voisi olla seurakuntamme rakentamisen parissa, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen: varkaudenhelluntaiseurakunta@gmail.com