Seurakuntamme järjestää toimintaa eri-ikäisille vauvoista vaareihin. Säännölliset tilaisuudet löydät etusivulta, ja alavalikoista voit lukea enemmän eri kohderyhmille suunnatusta toiminnasta.

Suuri osa seurakunnan toiminnasta pyörii aktiivisten seurakuntalaisten voimin, jotka tekevät työtä vapaaehtoisesti. Uskomme, että Jumala on antanut meille monenlaisia erilaisia taitoja ja lahjoja, joita voimme käyttää yhteiseksi hyväksi seurakunnassa. Jos koet, ettet ole vielä löytänyt omaa tehtävääsi ja haluaisit palvella, ota yhteyttä Samueliin, Ariin tai vanhimmiston jäseniin, jotka mielellään auttavat Sinua löytämään oman paikkasi!

Toiminnasta tiedotetaan sunnuntaisin jumalanpalveluksien yhteydessä, torstaisin Warkauden Lehdessä, näillä www-sivuilla, rukoushuoneen ovissa ja ilmoitustauluilla olevilla ilmoituksilla sekä jatkossa kuukausittain ilmestyvässä tiedotuslehtisessä. Lisäksi voit saada tietoa ajankohtaisista tapahtumista sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi pastorille.

Toiminnot ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia - tervetuloa tutustumaan!