Nuortenleiri 10-13.7

Nuorten kristillinen kesäleiri järjestetään 10-13.7 Soinilansalmella. Mukana viime kesän tapaan monenmoista toimintaa, musiikin tekemistä, raamiksia ja hyvää ruokaa yhdessä Kohtauspaikka-illoista tuttujen kavereiden ja ohjaajien kanssa.

Tässä tietoa leiristä! Leirille voi Ilmoittautua sivun alalaidassa olevalla lomakkeella!

Leirin esite

PDF-tiedostonuorteleiri2017.pdf (5.2 MB)

Lähtö: Maanantaina 10.7 klo 13.00 lähtee kuljetus Varkauden helluntaiseurakunnalta (Osmajoentie 8) ja Leppävirran helluntaiseurakunnalta (Tuikkalantie 10) klo. 13.30.

Paluu: Vanhemmat ovat tervetulleita loppujuhlaan leiripaikalle to 13.7 klo 17, josta voivat noutaa leiriläisen. Jos ei hakumahdollisuutta ole, kyyti järjestetään ohjaajien autoilla.

Leiripaikka: Soinilansalmen Salmitalo, Heinävedentie 2700, 79100 Leppävirta

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi tämän nettisivun lomakkeella 7.7 mennessä. Leiriläiset valitaan leirille ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 50 leiriläistä.

Leirimaksu: 40€ ja seuraavilta sisarilta 30€. Maksu suoritettava 10.7 mennessä tilille FI1455003920010673. Laita viestiin “Nuorteleiri” ja leiriläisen/leiriläisten nimet. Leiriläiselle kuitti mukaan leirille.

Jos tarvitsette taloudellista tukea leirimaksun suhteen, voitte mainita asiasta ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttässä tai ottamalla yhteyttä Ari Kauhaseen.

Turvallisuus: Leiriläiset ovat vakuutettuja leirin aikana. Leirillä on mukana ensiapu taitoisia ihmisiä. Jos leiriläisellä on jokin säännöllinen lääkitys pyydämme kertomaan siitä ilmottautumislomakkeessa. Leiri on savuton ja päihteetön.

Mahdolliset tiedustelut: Ari Kauhanen (044 971 5856, arska.kauhanen@hotmail.com)

Ilmoittautumislomake

Täytä ilmoittautumislomake huolella. Alle 18-vuotiaiden kohdalla on tärkeä, että vanhempien yhteystiedot on täytetty. Tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä lukevat vain seurakunnan nuorisotyöntoimijat.

*

Vanhempien / Huoltajien yhteystiedot (täytettävä alle 18-vuotiaiden tapauksessa):

*

Tiedot leiriläisestä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.