KIDS-LEIRI 4-6.7

KIDS-LEIRI, kesän kohokohta!
Kesäleirille on taas mukava päästä! Luvassa on raamattutunteja, pelejä, saunomista, uimista, nuotioilta ja paljon hauskaa yllätysohjelmaa.

Tässä tietoa leiristä! Leirille voi Ilmoittautua sivun alalaidassa olevalla lomakkeella!

KIDS-leirin esite

PDF-tiedostolastenleiri2017.pdf (3.9 MB)

Tänäkin vuonna KIDS-leirillä on paljon mukavaa tekemistä. Valitettavasti emme saaneetkaan benji-tramboliinia leirille tänä vuonna. Tilalle on tulossa upeat pomppulinnat ja muutta mukavaa!

Lähtö: Tiistaina 4.7 klo 9.30 lähtee kuljetus Varkauden helluntaiseurakunnalta (Osmajoentie 8) ja Leppävirran helluntaiseurakunnalta (Tuikkalantie 10).

Paluu: Vanhemmat ovat tervetulleita loppujuhlaan leiripaikalle to 6.7 klo 18, josta voivat noutaa lapsensa. Jos ei hakumahdollisuutta ole, kyyti järjestetään ohjaajien autoilla.

Leiripaikka: Soinilansalmen Salmitalo, Heinävedentie 2700, 79100 Leppävirta

Ilmoittautuminen: Ilmoittautua voi tämän nettisivun lomakkeella 30.6. mennessä. Lapset valitaan leirille ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 50 lasta.

Leirimaksu: 35 € lapselta ja seuraavilta sisarilta 25 €/lapsi. Maksu suoritettava 4.7. mennessä tilille. FI1455003920010673. Laita viestiin; KIDS-leiri ja lapsen/lapsien nimet. Lapselle kuitti mukaan leirille!

Jos tarvitsette taloudellista tukea leirimaksun suhteen, voitte mainita asiasta ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kenttässä tai ottamalla yhteyttä Ari Kauhaseen. Leirimaksu ei saa olla estämässä lapsen leirille pääsyä!

Turvallisuus: Leiriläiset ovat tapaturmavakuutettuja leirin ajaksi. Leirillä on mukana ensiaputaitoisia ihmisiä. Leiriä varten on tehty turvallisuusasiakirja. Leiri on savuton ja päihteetön.

Mahdolliset tiedustelut: Ari Kauhanen (044 971 5856, arska.kauhanen@hotmail.com)

Ilmoittautumislomake

Hyvät lapsen vanhemmat / huoltajat, täyttäkää ilmoittautumislomake huolellisesti. Tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä lukevat vain seurakunnan lapsityönjohtaja ja lapsenne kanssa työskentelevät lapsityöntoimijat.

Vanhempien / Huoltajien yhteystiedot:

Tiedot leiriläisestä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.